Școala Evelyn

Centrul de formare profesională a adulților Evelyn Resource Center a fost înființat în 2006 din nevoia de a avea personal calificat în firmele ce făceau parte din grupul de firme Evelyn din Timișoara. Astăzi, școala pune la dispoziția tuturor cetățenilor țării peste 30 de meserii autorizate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației Naționale în peste 5 domenii de activitate și califică anual aproximativ 1000 de elevi. 

Toate cursurile școlii sunt predate în sistem hibrid. Suntem focusați în procent mai mare pe partea de practică și oferim cursanților instrumente  de lucru individuale pe parcursul perioadei de învățare.  Putem organiza și orare personalizate în funcție de alegerea solicitanților. În acest sens suntem flexibili. După susținerea examenului de absolvire, elevii noștri primesc  certificate europene acreditate de Ministerul Muncii, de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică. 

Certificatele de calificare sunt însoţite de o anexă denumită „Supliment descriptiv al certificatului” în care sunt precizate toate competenţele profesionale dobândite de cursant pe perioada instruirii lui în școală. Astăzi, suntem de găsit în Timișoara pe strada Simion Barnutiu nr. 83C. Aici este sediul central al centrului de formare profesională a adulților. 

Noi, Școala Evelyn mai suntem de găsit, în sistem de franciză, și în orașele: Sânnicolau Mare, Lugoj, Arad, Târgoviște, Sibiu și Alba Iulia. Planul nostru de viitor este de a ne dezvolta în toate orașele țării și a susține programe educaționale și peste hotare deoarece unele meserii pot fi învățate online din orice colț al lumii. 

O școală de formare profesională la standarde europene

Ne adresam tuturor acelor oameni care vor să învețe o meserie nouă spre a o profesa, acelora care vor să își transforme pasiunea într-o profesie și acelora care cred în reconversie profesională și au curaj să învețe ceva nou la orice vârstă. 

Suntem aici pentru cei ambițioși, talentați și perseverenți!

Sediul central

al școlii Evelyn se află în Timișoara, însă de-a lungul anilor am deschis mai multe centre în Arad, Lugoj, Sânnicolau Mare, Târgoviște, Cluj-Napoca și Bistrița-Năsăud urmând ca pe viitor să deschidem centre și în alte orașe.

Centrele Evelyn

sunt moderne, echipate la standarde europene, menite să ofere cursanților experiența de a învăța ceea ce-și doresc în cele mai bune condiții. De asemenea, având în vedere că practicăm sistemul de învățământ dual (⅓ teorie, ⅔ practică), am avut grijă să încheiem parteneriate cu societăți renumite, pregătite să ofere condiții de învățare excepționale pentru cursanții noștri. Fiecare localitate cu punct de lucru are propriile societăți partenere pentru instruirea practică.

Cursurile

sunt susținute de lectori cu o vastă experiență pe piața muncii, acreditați de cele mai prestigioase școli, care pun profesionalismul pe primul loc. Centrul de formare profesională Evelyn funcționează sub tutela Consilului Național de Formare Profesională a adulților, Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, astfel că întreaga ofertă de cursuri a centrului nostru se finalizează cu susținerea unor examene pentru obținerea unei diplome acreditate, recunoscute la nivel național și internațional, cu ajutorul cărora oricine se poate angaja în domeniul studiat, ori își poate înființa o afacere în domeniu, în România sau pe teritoriul altor țări.