Categorie:

Office

Review:

Rated 0 out of 5
1980 lei

Curs de Contabilitate

Încă de la începuturi, o dată cu  desenele din peșterile rupestre ca forme incipiente ale „socotelilor” putem spune că exista o evidență economică primară care consta în efectuarea de socoteli cu ajutorul crestăturilor făcute în lemn, al funiilor înnodate, al mărgelelor înșirate, al răbojului. Debutul contabilității ca formă a unei evidenţe economice primare a constituit-o prin urmare, numărarea. În zilele noastre, în spatele fiecărei afaceri prospere, se află un contabil de succes! 

Devino și tu unul. Cum? Urmând cursurile de formare profesională din cadrul Școlii Evelyn, cu program flexibil și certificate de absolvire emise de către Ministerul Sănătății și Ministerul Educației!

La  Școala Evelyn te așteaptă un ambient în care performanța înseamnă talent și antrenament, pentru a îmbrățișa o meserie care de la vocație devine prestație. 

Toate cursurile școlii sunt predate în sistem hibrid, focusate în procent mai mare pe partea practică oferind cursanților instrumente  de lucru individuale pe parcursul perioadei de învățare, în cadrul unui program flexibil, personalizat în funcție de alegerea solicitanților. Plata cursurilor cu posibilitatea achitării în două rate, se stabilește în funcție de durata școlarizării și a prețului integral.

După susținerea examenului de absolvire vă așteaptă Certificate europene acreditate de Ministerul Educației Naționale, emise deMinisterul Educației, Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică. Atât certificatele de calificare, cât şi certificatele de absolvire sunt însoţite de o anexă denumită „Supliment descriptiv al certificatului” în care sunt precizate toate competenţele profesionale dobândite de cursant.

Frumusețea, inspirația și un viitor de succes, se creionează prin accesarea cursurilor Școlii Evelyn!

Trainerii școlii Evelyn sunt formatori acreditați, cu o vastă experiență profesională. În fiecare oraș avem specialiști în meserie care se ocupă de tine!

  • Întocmirea/completarea documentelor primare
  • Contarea operațiunilor patrimoniale
  • Efectuarea de calcule specifice
  • Completarea registrelor contabile
  • Evaluarea patrimonială
  • Utilizarea PC/Contabilitate aplicată

Unde se desfășoară cursurile?

Arad, Lugoj, Sânnicolau Mare, Târgoviște, Timișoara.

Primesc certificat acreditat după terminarea cursului?

După finalizarea cursului, vei participa la un examen acreditat de Ministerul Muncii și Educației și vei obține o diplomă recunoscută național și pe teritoriul Uniunii Europene.

Cursurile se fac online?

Da, la Scoala Evelyn puteți face cursuri total online următoarele cursuri:

– Comptențe digitale
– Contabilitate
– Referent resurse umane
– Formator
– Instructor preparator formare – Igiena

Pentru celelalte cursuri, doar partea de teorie poate fi făcută online. Practica se face fizic, în sala de clasă sau pe teren.

0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Detalii curs

Preț curs: 1980 lei

Taxă examinare: 120 lei, se achită în ziua examenului.

Durata de desfășurare: conform programei școlare de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Școala Evelyn îți propune varianta premium a cursului, în care beneficiezi de sesiuni one-on-one cu trainer!

Cursuri care te-ar putea interesa