Categorie:

HoReCa

Review:

Rated 0 out of 5
1980 lei

Curs de Barman

Alcoolul era considerat pe vremuri un tratament medical de o mare eficacitate,cu proprietăți vindecătoare. Originea meseriei de barman se regăsește în societățile antice grecești, romane și asiatice. Pe atunci, barmanii lucrau în faimoasele case publice de băut. Cu toate că alcoolul a fost ilegal în timpul perioadelor de interdicție, iată că astăzi este una dintre cele mai profitabile afaceri. Pe langă localuri au apărut în timp numeroase cafenele, cabarete, baruri de noapte, grădini de vară, restaurante, cârciumi și bodegi, consumatoare de băuturi alcoolice sau non-alcoolice.
Dacă îți dorești să excelezi în acest domeniu sau dacă ești pasionat de arta de a pregăti băuturi și de a oferi servicii extraordinare clienților, de a învăța constant noi abilități și de a oferi tot ce este mai bun la petreceri private, evenimente corporative sau de alte ocazii speciale, te așteptăm să te înscrii la cursul de barman al Școlii Evelyn.

Serviciile unui barman cu experiență, atrag după sine invitați mulțumiți!

La  Școala Evelyn te așteaptă un ambient în care performanța înseamnă talent și antrenament, pentru a îmbrățișa o meserie care de la vocație devine prestație. 

Toate cursurile școlii sunt predate în sistem hibrid, focusate în procent mai mare pe partea practică oferind cursanților instrumente  de lucru individuale pe parcursul perioadei de învățare, în cadrul unui program flexibil, personalizat în funcție de alegerea solicitanților. Plata cursurilor cu posibilitatea achitării în două rate, se stabilește în funcție de durata școlarizării și a prețului integral.

După susținerea examenului de absolvire vă așteaptă Certificate europene acreditate de Ministerul Educației Naționale, emise deMinisterul Educației, Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică. Atât certificatele de calificare, cât şi certificatele de absolvire sunt însoţite de o anexă denumită „Supliment descriptiv al certificatului” în care sunt precizate toate competenţele profesionale dobândite de cursant.

Frumusețea, inspirația și un viitor de succes, se creionează prin accesarea cursurilor Școlii Evelyn!

  • Aplicarea NPM și PSI
  • Menținerea unui mediu de muncă sigur și curat
  • Organizarea locului de muncă în vederea începerii activității
  • Curățarea și depozitarea obiectelor de inventar
  • Gestionarea stocurilor de băuturi și materiale necesare
  • Încasarea contravalorii serviciilor oferite
  • Pregătirea băuturilor de bar
  • Pregătirea tonomatelor de servire
  • Preluarea comenzilor clienților
  • Servirea clienților la bar

Trainerii școlii Evelyn sunt formatori acreditați, cu o vastă experiență profesională. În fiecare oraș avem specialiști în meserie care se ocupă de tine!

Unde se desfășoară cursurile?

Arad, Lugoj, Sânnicolau Mare, Târgoviște, Timișoara.

Primesc certificat acreditat după terminarea cursului?

După finalizarea cursului, vei participa la un examen acreditat de Ministerul Muncii și Educației și vei obține o diplomă recunoscută național și pe teritoriul Uniunii Europene.

Cursurile se fac online?

Da, la Scoala Evelyn puteți face cursuri total online următoarele cursuri:

– Comptențe digitale
– Contabilitate
– Referent resurse umane
– Formator
– Instructor preparator formare – Igiena

Pentru celelalte cursuri, doar partea de teorie poate fi făcută online. Practica se face fizic, în sala de clasă sau pe teren.

0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Detalii curs

Preț curs: 1980 lei

Taxă examinare: 120 lei, se achită în ziua examenului

Durata de desfășurare: Conform programei școlare de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Școala Evelyn îți propune varianta premium a cursului, în care beneficiezi de sesiuni unul la unul cu trainerul.

Cursuri care te-ar putea interesa