Ioana Adela Curta

   Ideea de a conduce o școală de meserii a venit pentru mine ca o provocare. Am simțit din prima clipă că mi se potrivește și că pot dezvolta în Sibiu un învățământ profesional și tehnic pentru cei care doresc să se califice într-o meserie.
    Având la bază o activitate didactică de peste 12 ani în mediul universitar, am învățat în această perioadă că pasiunea și empatia cu care te apropii de cei cărora le transmiți informația este esențială, fie că sunt elevi, studenți sau cursanți. Am înțeles că doar dragostea cu care dăruiești cunoașterea face diferența între un dascăl bun sau unul slab.
Și nu în ultimul rând am realizat că trebuie să încerci să îți înțelegi cursanții, să le găsești frumusețea din suflet și să îi sprijini în dorința lor de a-și împlini
un vis.
Fiecare decizie legată de procesul educațional este un drum pe care călătorim în viață, iar Școala de meserii Evelyn, aflată sub formă de franciză, în marile orașe ale țării, nu face altceva decât să ofere cursanților o viziune clară pe acest drum, să îi mobilizeze și să le călăuzească pașii spre o viață împlinită.

Cristian Ciocan

Sunt o persoană altruistă, concentrată pe a dărui celor din jurul meu, iar la acest moment am decis să împart din cunoștințele mele celor care au nevoie să facă o schimbare în viața lor, să-și împlinească un ideal, să urmeze o școală unde să deprindă o meserie.
Consider că în Sibiu se simțea lipsa unei școli de meserii pe piața forței de muncă. Dispariția școlilor de meserii de stat a creat un vid de personal care cerea apariția unei inițiative lăudabile cum este Școala Evelyn.
Cu determinare și entuziasm m-am alăturat acestui proiect la care sunt hotărât să contribui cu tot ce pot pentru a realiza un centru de educație la nivel european.

Timișoara

0745 610 300
birou@scoala-evelyn.eu
Str. Simion Barnuțiu nr. 83, C, Timișoara, Jud. Timiș

Arad

0741 559 789
arad@scoala-evelyn.eu
str. Horia nr. 2, Arad, jud. Arad

Sânnicolau Mare

0768 773 738
sannicolaumare@scoala-evelyn.eu
Str. Republicii  nr. 26, Sannicolau Mare, Jud. Timiș

Lugoj

0731 324 714
lugoj@scoala-evelyn.eu
Str. Someșului nr. 26a, Lugoj, jud. Timiș

Târgoviște

0723 708 547
targoviste@scoala-evelyn.eu
B-dul. Independenței, Clădirea Portocalie, et. 1, Târgoviște