Partenerii Școlii Evelyn

Școala Evelyn, cu oameni, pentru oameni. Dezvoltarea continuă a școlii se datoreză pasiunii pe care o pun toți cei implicați în ceea ce fac. Dăruirea fiecăruia dintre trainerii și partenerii noștri este de neprețuit și ne ajută să facem bine oamenilor mai departe.

Evelyn Velciov

Timișoara

Evelyn Mirabela Velciov a pus bazele centrului de formare profesională care-i poartă numele. Școala a pornit de jos, de la o profesie transformată dintr-un hobby: învățământul. 16 ani mai târziu, Evelyn este dascăl în propria școală în care se poate mândri că oferă tuturor celor interesați o șansă la un viitor nou. Parcursul ei profesional nu se oprește aici, iar pe viitor, dorește să extindă centrele de formare, în toată România.

Dorina Pintea

Timișoara

Dorina Pintea este Inginer, Profesor și, de 10 ani, manager de formare la Evelyn. Are 36 de ani la catedră în învățământul profesional și tehnic la un liceu prestigios din Timișoara. Consideră că profesia de a modela copii și adulți este una nobilă și că niciodată nu e de ajuns să fii un bun specialist, ci este nevoie și să-i înțelegi pe cei cărora te adresezi, cu pasiune și răbdare.

Cristina Moșneguțu

Arad

Cristina Moșneguțu este director al Școlii Evelyn din Arad și terapeut de profesie. Cristina consideră că fiecare persoană merită o viață bună, în împlinire, demnitate, abundență și că niciodată nu e prea târziu pentru o schimbare. Astfel, prin școala Evelyn, Cristina are ocazia de a fi aproape de oameni printr-un mod tangibil.

Bogdan Zahariea

Arad

Bogdan Zahariea coordonează Școala Evelyn din Arad, este un om al artei și frumosului. Crede, în mod idealistic, că toți suntem responsabili să contribuim la construirea unei lumi mai bune și implementează acest lucru la centrul nostru din Arad, unde împărtășește pasiunea lui Evelyn pentru educație și pentru a oferi șansa unui viitor mai bun tuturor celor interesați.

Anamaria Mantea

Târgoviște

Anamaria Mantea este director al Școlii Evelyn din Târgoviște și cadru didactic la un liceu din oraș, mamă și administrator al unui salon de înfrumusețare. Faptul că poate ghida oamenii înspre meseria sau profesia pe care o aleg, îi oferă acesteia entuziasm și satisfacție profesională.

Patricia Ardelean

Sânnicolau Mare

Patricia Ardelean conduce școala Evelyn din Sânnicolau Mare. Și-a dorit mereu să profeseze în învățământ, iar școala Evelyn înseamnă pentru ea o rampă de lansare în educație. Crede cu tărie că meseria e brățară de aur și că viitorul noilor meseriași începe cu învățarea unor noi cunoștințe, a unor noi deprinderi profesionale.

OVIDIU SANDU

Lugoj

Crezul meu: un bun manager trebuie să aibă o viziune clară asupra viitorului businessului şi să aibă capaci­ta­tea de a mobiliza şi exploata resursele echipei de management pentru realizarea obiectivelor asumate, dar şi să ţină la reputaţia sa şi la școală şi să fie bine informat.Secretul meu: determinarea, diploma­ţia şi, „de ce nu, nervi de oţel“.Ingredientul meu: comunicarea cu întreaga echipă Evelyn . Atuul meu : agilitatea

Trăian Ogăgău

Bistrița Năsăud

Motto: Fă ceea ce simți că e bine, pentru că oricum vei fi criticat!

Mă recomandă un management de succes la :
RAPSODIA Restaurant&Grădină de vară, Bistrița
RADIO SOMEȘ, un radio pentru sufletul românilor

De ce Echipa EVELYN ?!
Consider că educația trebuie să formeze omul frumos. Bineînțeles, nu frumos pe dinafară, ci să-i formeze caracterul și cultura. Dacă va deveni bun, logic și măsurat, iar cultura sa generală și tehnică nu va rămâne neglijabilă, școala și-a atins scopul.
Noi, venim în întâmpinarea tuturor acelora care iubesc munca,care doresc să ducă mai departe meseriile tradiționale, care visează cu ochii deschiși la o Românie nouă, care au competențe de execuție și care nu se lasă niciodată înfrânți de greutățile vieții.
Acolo unde este profesionalism, seriozitate, determinare voi fi și eu!

Ioana Adela Curta

Sibiu

Ideea de a conduce o școală de meserii a venit pentru mine ca o provocare. Am simțit din prima clipă că mi se potrivește și că pot dezvolta în Sibiu un învățământ profesional și tehnic pentru cei care doresc să se califice într-o meserie.
Având la bază o activitate didactică de peste 12 ani în mediul universitar, am învățat
în această perioadă că pasiunea și empatia cu care te apropii de cei cărora le transmiți informația este esențială, fie că sunt elevi, studenți sau cursanți. Am înțeles că doar dragostea cu care dăruiești cunoașterea face diferența între un dascăl bun sau unul slab.
Și nu în ultimul rând am realizat că trebuie să încerci să îți înțelegi cursanții, să le găsești frumusețea din suflet și să îi sprijini în dorința lor de a-și împlini
un vis.
Fiecare decizie legată de procesul educațional este un drum pe care călătorim în viață, iar Școala de meserii Evelyn, aflată sub formă de franciză, în marile orașe ale țării, nu face altceva decât să ofere cursanților o viziune clară pe acest drum, să îi mobilizeze și să le călăuzească pașii spre o viață împlinită.

Cristian Ciocan-Cricovean

Sibiu

Sunt o persoană altruistă, concentrată pe a dărui celor din jurul meu, iar la acest moment am decis să împart din cunoștințele mele celor care au nevoie să facă o schimbare în viața lor, să-și împlinească un ideal, să urmeze o școală unde să deprindă o meserie. Consider că în Sibiu se simțea lipsa unei școli de meserii pe piața forței de muncă. Dispariția școlilor de meserii de stat a creat un vid de personal care cerea apariția unei inițiative lăudabile cum este Școala Evelyn.Cu determinare și entuziasm m-am alăturat acestui proiect la care sunt hotărât să contribui cu tot ce pot pentru a realiza un centru de educație la nivel european.